Нацията осъзна, че при бедствие ще живее в условията на бежанските лагери

Oct 14, 2013     zhelyo     4449
Нацията стигна до извода, че при природен катаклизъм е тотално неподготвена да осигури временно настаняване на бедстващите си представители и те навярно ще бъдат настанени в същите примитивни условия като сирийските бежанци.


Лагерите, в които са настанени семействата, избягали от ужаса на войната, един ден може да се наложи да бъдат ползвани и от български семейства, изгубили домовете си поради наводнение, земетресение, пожари или друга трагедия. Именно това е сепнало нацията, която не се вълнуваше доскоро, че някакви хора са ѝ се натрапили и спят в условия на бубонна чума.


"Ако някога се наложи да евакуираме един град от 5-10 хиляди жители, ще ги изкараме канибали и ще поискаме да ги екстрадират. Няма нужда от условия" - съобщи сърдита депутатка, основен представител на менопаузата за България.
Нацията не остана очарована от репликата на дамата, чийто лидер разлепва лика си по фасадите на жилищните сгради, които може да бъдат обезлюдени при бедствие в полза на спането върху мухлясали дюшеци без достъп до санитарен възел и отопление.


Същевременно държавата обяви, че нацията е само за гласуване и няма право да има опасения или претенции, защото не е достатъчно квалифицирана.


zhelyo 

Смятате ли, че страната ни е готова за реакция при хуманитарни кризи?

Избери отговор!
Край