Мъж в изолация откри, че има семейство вкъщи

Apr 1, 2020     babinizabi     9768
ВКЪЩИ - Мъж на средна възраст, подложен на социална изолация в дома си, с изненада откри, че има семейство. Мъжът твърди, че до този момент не е осъзнавал за наличието на две свои деца.

Срещата се случила пред хладинилка в дома му, където пред него на опашката стоял тийнеджър, който го напсувал. Скачайки да се сбие с пъпчивия непознат, бил хванат от жена, която се представила за негова съпруга, а малко дете го целело с ролки тоалетна хартия.

„Не познавам момчето, на което налетях, но жената, която ме спря да го пребия съм я виждал. Мисля, че преди 15 години прекарахме една нощ заедно, но след това нямам спомен да сме се виждали. Аз продължих да ходя на работа, дори станах регионален мениджър и просто нямах време за семейство, но явно все пак съм успял да създам в бързината.“
Съпругата му твърди, че отдава странното поведение на мъжа си на бърнаут, следствие на напрегнатия му начин на живот и го разбира.

Въпреки, че била доста обидена, след като трябвало да показва на съпруга си снимки от сватбата и актовете за раждане на децата си, към момента жената смята да не нарушава карантината и да изчака до лятото с пускането на молба за развод.

Как прекарвате социалната си изолация?

Избери отговор!
Край