МВР ще лъска имиджа, почва разследване на Големия взрив

Apr 15, 2014     zhelyo     4837
МВР, ДО САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР В СОФИЯ - МВР ще проведе акция, с която да покаже на света, че може да разследва неща и да разплита сложни казуси, за да бъде изчистен имиджът на силовото министерство.


Това обявиха Цветлин Йовчев и Светлозар Лазаров, завършвайки взаимно изреченията си, за да покажат синхрон в действията и готовност да поправят досегашните си гафове, като обявят причините за Големия взрив и последвалото възникване на Вселената.


"Ще работим с партньорски служби от цял свят, ще покажем синхрон, дръзновение, вариативност, експозитет и проницателност. До края на април очакваме да имаме заподозрени за Големия взрив и по какъв начин е бил детониран експлозивът" - сподели Лазаров с решителна интонация, с която повечето българи казват "ейсяшемуебамайката" и запретват ръкави.
"Разполагаме със записи на гравитационни вълни, пречупващи и караши радиационното лъчение от Големия взрив да трепти. Нямам абсолютно никаква идея какво значи това, но ще впрегнем един следовател-кандидат за евродепутат от запаса да помогне. Важно е България да покаже, че е надежден партньор в областта на сигурността. Дано няма теч на радиация, както често се случва" - сподели министър Йовчев откъде ще почнат усилията на МВР.


Големият взрив се е случил преди повече от 14 милиарда години, но вратичка в правосъдната система прави подобен род деяния лишени от давност, така че от МВР се надяват да стигнат до извършителя и поръчителя на деянието, за да спре ръководството на институцията да се чувства елементарно като глуповато усмихнати чаровни кварки.


zhelyo

Колко ръководители на МВР са нужни, за да разследват състоянието на Котката на Шрьодингер?

Избери отговор!
Край