Мутрополит Николай Пловдивски ръкоположи Бойко Борисов за княз

Sep 21, 2014     zhelyo     5201
ПЛОВДИВ - Само няколко дни след провъзгласяването на Бойко Борисов за премиер от негово високопреосвещенство старозагорския митрополит Галактион, пловдивският му колега провъзгласи лидера на ГЕРБ за княз на 4-тото Българско царство.


"Хане ювиги! Прекланяме се пред твоите нозе, владеещи футболен финт и очевидно дарени с Божия талант" - обърна се към Борисов Николай в очакване на обещание да получи една от онези електрически коли, макар и кръстени на този сърбо-американски агностик с име на стопански инструмент.


Митрополит Николай Пловдивски стигна дори по-далеч, опитвайки се да осъществи екзорсизъм над духа, вселил се в Радан Кънев  и отправяйки молитви към Всевишния да прости на Делян Пеевски, че още стои в оная партия, ползваща светлината на полумесеца за наглеждане на своите обръчи от фирми.
Самият Борисов пък обяви, че не приема да бъде известен като княз Борис Четири, а като генерал-лейтенант-доктор-приятел-роднина-премиер-княз Борисов Едно, защото нямало как да стигнем европейските благороднически династии с лаконични титли.


Както е известно, родната политическа класа е разпокъсана между яхване на исторически символи и религиозна реторика, за да компенсира своята идейна безпомощност и да достигне до душата на електората, умишлено държан и насърчаван през годините да си бъде простоват и наивен.


zhelyo

 

Манипулирането и прахосването на гласове е ежедневие.

Обичате ли бисерите на предизборните кампании?

Избери отговор!
Край