Миков към Сидеров: А да си покажем уи и пениса?

Feb 20, 2014     zhelyo     4418
Отговорът на председателя на Парламента Михаил Миков към ултиматума на Волен Сидеров и Атака бе лаконичен, предава парламентарната информационна службна.


"А да си покажем уи и пенисите?" - пита реторично един от водещите кадри на БСП към своя бъдещ бивш коалиционен партньор, който поиска позицията на вътрешен министър, Три морета, както и признаване на динозаврите за български, избити от турските тирани.


С отговора си Миков визира предложението на Сидеров да демонстрира фалос пред журналисти, докато траеше истерията относно неумението на него и подопечната му парламентарна група да се държи нормално в самолети.
"Проклет да сте, проклет да сте, проклет да сте" - помисли си Пламен Орешарски, след което облиза портретите на Путин и Янукович за вдъхновение.


По този начин поредният политически сценарий се оказа написан почти толкова читаво, колкото в леко нелеп роден сериал, в който репликите не звучат като за разговор между нормални хора. Единствената разлика е, че в Парламента реализмът на персонажите отдавна е нулев.


zhelyo

Който извади пенис дригиму?

Избери отговор!
Край