Арестуват майките на шофьори с над 0.5 промила

Oct 7, 2015     zhelyo     3773
КОВАЧНИЦАТА НА ЗАКОНИ - Майките на шофьорите, които карат с над 0,5 промила, без книжки или отказват тест за алкохол, ще бъдат арестувани за по 1 г. Това са част от мерките, които МВР предлага срещу войната по пътищата, освен призив към Русия и НАТО да пуснат бомби по наглите селяци.


Нелегалните гонки да се криминализират и майките на участниците в тях да бъдат наказвани с 1 до 6 г. затвор, настоява работната група, която поддържа тезата, че всичко е въпрос на възпитание и първите 7 години са от най-голяма важност.
.

Отнемане на правото на домашни гозби и служебно прекратяване на опцията за ползване на услуги като пералня и гладене за определен период от време са част от мерките, които работна група към МВР ще предложи на депутатите за промяна в законодателството за по-леките проявления.
Така ще бъдат порицавани майките най-рисковите шофьори - пияните, неправоспособните, хванати да карат отново без книжка, но и тези, които откажат да бъдат тествани за алкохол, каза зам.-шефката на националната полиция комисар Благородна Макева.


zhelyo
 

Какво още да накажат освен шофьорите?

Избери отговор!
Край