Предлагат отпускът по майчинство да е 30 години

Apr 30, 2014     zhelyo     7521
КНСБ - Синдикатите, които вчера предложиха отпускът по майчинство да се увеличи с 6 месеца, днес се поправиха и препоръчаха той да е 30 години.


Предложението бе прегърнато, погалено по главата и целунато с ония целувки, дето ти оставят доза лигаво по челото и бузата и бързаш да ги избършеш в ръкава.


"Нека бъдем хора. Едно дете на 1, 2, 3, 4 или 5 години не може да се оправя само. Хора на по 30 години още живеят с родителите си у нас, което до голяма степен е защото родителите не са били активни в ранните им години. Един 30-годишен срок на майчинството ще тласне децата да се развият" - твърдят социални инженери от КНСБ.
Така ще се спестят на държавата разходите за ясли, детски градини и училища, университети, тъй като майките ще могат да гледат отрочетата си до пълна зрялост. Също така ще се ограничи външното влияние над децата, които никога повече няма да бъдат манипулирани с идеите, че и сирийците са хора.


Работодателите измънкаха нещо, че не са много съгласни, но те все пак са кожодери, експлоататори и тяхното мами мръсно, така че няма да бъдат послушани.


zhelyo

 

Колко време майката е майка?

Избери отговор!
Край