Липсата на мъгла навън върна хората към разговори изцяло за политика

Jan 13, 2014     zhelyo     3417
Разговорите изцяло се завърнаха към политическа тематика, след като вече 2 дни навън няма мъгла и времето премина към обичайната си скучноватост.


"Пеевски, Сидеров, Гоце. Това е, няма какво да си кажем за времето и затова дебатираме отново политическите теми" - споделиха хора, подбрани случайно на лотариен принцип, но съжалили, че не са избрани за получаването на награда от 2 милиона лева.


Обсъжданията за конекциите на властта с различни банкови схеми за организирано задкулисие, бивши агенти на Държавна сигурност, подвизаващи се в телевизионния ефир, нови проекти с аромат на нафталин и други по-дребни теми изпълват комуникацията между хората в очакване на нови метеорологични събития.
"Дано завали сняг скоро. Ще е първи за тая година. После може и някакви поледици. Да, поледиците са добра тема също" - надяват се хората, леко изморени от коментиране на породените от опорни точки събития.


Както е известно, надеждите за някакво футболно събитие, което да разбуни обществото, започнаха да залязват при загубата с 6:1 от Испания през 1998-а и така и тенденцията не се обърна.


zhelyo

Коя е любимата ви тема, когато времето е скучно?

Избери отговор!
Край