Легализират марихуаната за отчаяните от сънародниците си, продават я в Lafka

Apr 8, 2014     zhelyo     5686
НЯКЪДЕ НАОКОЛО, БРАТ - Парламентът гласува текстове, с които подкрепи условната легализация за притежанието и ползването на марихуана от тези, изпаднали в депресия поради деградацията на нацията.


"Това е психотерапевтична марихуана за тези наши сънародници, които страдат от чести удряния по челото, защото виждат колко отчайващо оглупяло и агресивно става българското общество" - твърдят вносителите на законопроекта.


Канабисът ще се продава в известна верига за алкохол, цигари, преса и захарни отрови за тялото и ума, за да се развие баланс и марката да се свързва и с нещо сравнително по-полезно.
"Целта да я продаваме в Lafka е, че отчаяните от сънародниците си българи няма да злоупотребяват, за да не правят излишно голям оборот на компанията, чиято собственост те свързват с някои от барекоидните симптоми на обществото" - споделят хитроумните депутати.


Отчита се благоприятният ефект на умерените дози канабис над душевната благодат, както и възможността тя да засили икономиката, давайки нова култура за отглеждане на закъсалите тютюнопроизводители.


zhelyo

Ще оправи ли проблемите тревата?

Избери отговор!
Край