Криминализират критикуването на властта, 3 години затвор за искане на оставка

Sep 23, 2013     zhelyo     3946
След като вчера по време на честванията по случай Деня на независимостта във Велико Търново плакат, призоваващ Пламен Орешарски да подаде оставка, бе скъсан от полицаи, стана ясно, че критиката към властимащите ще бъде криминализирана.


Лишаване от свобода за 3 години ще грози всеки, дръзнал да поиска оставка, а по 1.5 години ще се лежи, ако се търси обяснение за някакви грешки, като например задаването на въпроса "Кой предложи Пеевски?".


По този начин се очаква у обществото да се възпитат необходимите уважение и адмириране на властта, както и угодното ѝ раболепие, което би довело страната до политическа стабилност.
"България няма да прокопса, ако има упреци към властта. Страната няма да се стабилизира, ако властта се сменя, след като е допуснала грешки. Отговорността не е решение" - сподели самият Пламен Орешарски в писмо, пратено до медиите в бутилка.


Същевременно подкрепянето на властта и аплодирането ѝ ще бъдат поощрявани с осигуряване на комфортни посредственост и безличност, с които индивидите да откърмят своите потомства.


zhelyo
 

Редно ли е да се взимат такива мерки за стабилизиране на родината?

Избери отговор!
Край