Обвързаните мъже в нова кампания: Да се оригнеш не е престъпление!

Oct 4, 2017     Andy     7220
НАДЛЪЖ И НАШИР - Гаджетата на еманципираните софийски мадами, изпаднали в немилост след първото си тихо оригване под мустак от началото на връзката им, се обединиха в търсенето на своите права.
 

"Не може да търпим повече. Пием повече бира от тях и коремчетата ни се издуват. Ако не се оригнем ни става лошо, а гаджетата ни ни се мръщят", изригнаха мъжете с взискателни към звуците им половинки.


Те потвърдиха, че вече са се опитали да отнесат въпроса към компетентните институции, но от там получили само вдигане на рамене, ледено мълчание и отказ на сексуалните им пориви.
 
В кампанията са се включили Организацията на зависимите мъже (ОЗМ), Мъже под чехъл, Стига! (МпЧС!) и ще се проведе под патронажа на Президента на Републиката, за когото не е тайна, че обича да пийва бира бос по потник, но първата му дама ставала все по-еманципирана.
 

Очаква се провеждането на акция, в която мъжете да се съберат и групово да пият бира и да се оригват наволя, но организаторите признават, че им е трудно да изберат дата, в която всички да са на линия, да не им се спи, да не трябва да приспиват детето, да не водят любимите си тъщи на гости или да не чистят прах, защото отдавна не са го правили.

Оригате ли?

Избери отговор!
Край