Издирват грамотен привърженик на Путин в България

Feb 4, 2015     zhelyo     12632
РУСКОТО ПОСОЛСТВО - Руското посолство в София обяви, че търси поне един грамотен привърженик на Путин, който да оглави борбата с еврогейските атлантически ценности, да тиражира истината за Украйна и да обяснява, че морално Путин е над метър и седемдесет.


"Информационната война към момента няма как да е война, ако нашите зелени човечета в българския Интернет имат грамотността на първокласник с очевидни ментални проблеми" - споделиха руски дипломати, леко отчаяни от образа, който си ваят настоящите русофили.


Изискванията са опорните точки в полза на руските интереси да бъдат списвани далеч по-убедително, защото понастоящем изглеждали като плод на фантазията на човек, преял с гъби в Чернобил.
От посолството обявиха, че дори са склонни да плащат, защото явно безплатните апологети на Путиновия режим трудно могат да бъдат убедителни, но все пак нямало да плащат толкова, че после да берат срам от екскурзии до Варадеро и заливане на палачинки със зехтин в Брюксел.


"Едно време какви русофили имаше - начетени, можеш да говориш с тях, да поспорите. А сега - павиани" - завърши изявлението си посланик Исаков.


zhelyo

Има ли грамотни путинисти?

Избери отговор!
Край