Информационно обслужване отбеляза рекордно количество изкопани биткойни при последните избори

Aug 4, 2021     surol     5446
ИО - Днес председателят на "Информационно Обслужване" АД, съобщи, че след новия ъпдейт машините за гласуване за "изкопали" биткойни на стойност милиард и 650 милиона евро.

Това е станало в рамките само на изборния ден 11.07.2021г. С тях е изплатен дългът на Делян Пеевски към руски компании, натрупан след провала на "Южен Поток", част от външния дълг и печалбата от спортния тотализатор на Ирена Кръстева.

Валери Борисов информира още:
"Очакваме президентските избори с нетърпение. Очаква се да се открият около 12300 секции и избирателна активност около 7-12%. Тоест печалбата от машините може да достигне до два милярда евро. Партите са запознати с тези цифри и за това не издигат кандидат за президент. Само с една кандидат-двойка можем да сведем активността до 0%, което води да немислими печлби. 

Ако успеем да стигнем до предсрочни избори още през септември ще е повече от хубаво. Ако ги съчетаем със строга карантина и забрана за посещаване на избирателните секции, можем да изплатим целия външен дъл и да построим завода за електрически четки за зъби с колела само за ден. 
За бога, Братя, не гласувайте."


ИТН веднага се припознаха каузата и издигнаха Николай Василев, а после Сламен Николов за премиер, като обещаха дори те да не го подкрепят. Те се надяват другите партии да оценят историческия момент и също не гласуват за негов кабинет. Обаче политическата логика говори друго. Очаква се ГЕРБ, ИБНИ, ДБ, ДПС и БСП да подкрепят предложеното правителство и да натрият високия нос на Слави Трифонов. 
За неновините Антон Димитров

Ще гласувате ли на идните избори?

Избери отговор!
Край