Поредна силна неделя без инциденти в завода за утилизация на мозъци “България”

Oct 6, 2014     zhelyo     6112
СТРАНАТА - Пореден ден на усърден масов труд в завода за утилизация на мозъци “България” премина гладко като мозъчната кора на средния избирател, предадоха задоволени собствениците на предприятието чрез подчинените си медии.


Вчера постигнатите резултати на предприятието са едни от най-високите в историята, а рафинирания процес по мозъчна утилизация даде резултати, които тепърва ще се изчисляват с точност, но по всичко личи, че са пореден атестат за качество.


"Обезвреждането на умове сме го превърнали в безопасен процес, а всички условия за сигурност на тая дейност сме ги покрили. Радостни сме, че сме еталон за стандарт за професионализъм" - обявиха PR-ите на завода.
Утилизираните умове се връщат на собствениците им и в дни като вчерашния си проличава успешната дейност на завод “България”, гордеят се служителите, обезвреждащи сиво вещество в топ-условия за европейските стандарти.


Както е известно, предприятието върши работата си без засечки от близо 25 години, като преди това една лека перестройна засечка е прекъснала друг, 45 годишен период на непрестанна утилизация на умове.


zhelyo

Как може толко хора да гласуват така неадекватно?

Избери отговор!
Край