Ирина Винер заменя Петър Илиев в поредна рокада на кабинета на И Т.Н.

Aug 9, 2021     zhelyo     40429
46-О НАРОДНО СЪБРАНИЕ - Най-голямата парламентарна група внесе корекция в предложението си за състава на Министерски съвет.

След множество совалки и разговори с потенциално подкрепящите кабинета, оглявяван от д-р Пламен Николов, от Има такъв народ приеха, че трябва да оттеглят кандидатурата за вицепремиер и министър на вътрешните работи на гл. ас. д-р адв. Петър Илиев, владеещ 4 езика.

"Въпреки, че ако беше цитирал доц. Киселова в дисертацията си, тя нямаше да получи толкова признание, колкото сега, ние приемаме за пореден път да се съобразим с тези нищожества, имащи претенции, вместо да ни подкрепят безусловно и да си затраят" - заяви председателят на парламентарната група Тошко Йорданов.
На негово място най-вероятната номинация ще бъде на Ирина Винер, треньор на руския национален отбор по художествена гимнастика и президент на Руската федерация по гимнастика, сочат наши източници.

От партията не се притесняват от броженията онлайн срещу рускинята и твърдят, че когото и да номинират, ще бъде хулен, а пък и тя е доказала, че е силен характер, постигнала е много и е женена за богат олигарх, така че надали ще има причини да краде като останалите.

"Като бонус за нас идва и желанието на Винер да изчегърта Красен Калев, който сам спечели злато за цял ансамбъл" - заяви представител на И Т.Н. в спретнат официален панталон, но с джапанки и хавлиен чорап надолу.

Кого предпочитате?

Избери отговор!
Край