Решено: АМ "Хемус" няма да се строи - прекалено е на север от смислените места в България

Jan 8, 2019     Томпсъна     7021
СТРАНАТА - За това се разбраха експерти, неексперти и други след като завършиха и най-тъжните и закъснели новогодишни афтърпартита.

Другият аргумент срещу строителството на АМ "Хемус" е колосалната сума отделена от републиканския бюджет за строителството на инфраструктурния мегапроект - 1,4 млрд. лева.

"Всички сме наясно за колосалните злоупотреби, които се извършват в този сектор. Аз лично смятам, че е редно тези пари да се дадат за здравеопазване, където такива неща няма. Освен това, защо да се прави каквото и да е, при положение че хората от Северна България така или иначе трудно могат да изкарат 20 човека пред Министерски съвет." - пошегува се 24-25 годишен софиянец, който носи зимните си аксесоари само през лятото.
Хората от Северна България дадоха да се разбере, че родните им места са много по-хубави от София и все пак ще е хубаво магистралата да се построи.

Другото за което бяха единодушни е, че съединението е било грешка и ако не бяха те, държавния коефициент на България в евротурнирите щеше да е никакъв.

За или против АМ "Хемус"?

Избери отговор!
Край