Гражданин съди държавата и ЕС - нямало за какво да го дават по телевизията

Jun 23, 2016     zhelyo     6001
ПРАЙМТАЙМ - Средностатистически гражданин възнамерява да подаде жалба за пропуснати ползи срещу страната, някои институции и отделни лица. Причината е, че няма причина той да бъде показван по телевизията. 


"При мен всичко е безинтересно. Женен мъж на средна възраст, с две деца.  Не съм хомосексуалист, веган, хейтър, работя в средно голяма фирма. Професията ми не е свързана с криейтив дизайн, иновейшънс или някой винтидж крафт. Нямам и някакво спортно хоби, свързано с транспортирането на тялото ми по някакъв иновативен и непрактичен начин през бабуни, храсти и дерета."


Мъжът е сезирал Европейския съд по правата на човека, защото живеем във времена, когато си е чиста дискриминация да не те дават по телевизията, само защото си посредствен и с нищо не впечатляваш.
В действителност броят на безинтересните намалява в световен мащаб. Съвременното общество е динамично и бързо развиващо се, поради което почти всеки намира нещо уникално в себе си от нестандартна музика до дресура на охлюви.


Обикновеният човек едва ли ще получи мечтаната слава, но едно е ясно - някой някъде ще прибере едни пари във връзка с този или друг с подобен случай.Сериозен журналист

Подкрепяте ли обикновените хора?

Избери отговор!
Край