Участник в скорострелни гонки се оказа бавняр в живота

Jul 22, 2022     Radoslav Nedelchev     1668
МОЗЪЧНИ ГОНКИ -  27-годишен спреляк подсъзнателно компенсира бавно развиващия си живот със светкавични нелегални гонки с други подобни фигури като него. 

"Бате, заклевам се, може да не знам кой е Любен Каравелов, обаче магистралата ми е тясна за тоя дзевр, като го надупя на пета. Няма какво да стане, дупки, мупки няма за мене, аз летя направо, маняк. Други мепесета няма по това време ве, няма как да стане фал, аз карам от 5 години, чуек, не ми обяснявай ти на мене", заяви младежът пред камерата на Не!Невините.    

Познати на младия мъж коментираха, че иначе е много добро момче, винаги поздавявал, особено когато не е пиян на мотика или рано сутрин, когато е махмурлия и тогава предпочита да гледа като борсук и да изломоти нещо неразбрано. Голям праз, че чехлите и чорапи излезли от мода преди 45 години. 
"Половината задачи не ги решава, защото не му стига акълът, а другата половина - защото не му стига времето да ги прочете", коментира учителката му по математика Ц. Г. 

На самия бавняр му е отнело десет години да завърши пети клас, не вследствие на заболяване или нещо, просто го мързи да се разбърза малко в живота.  

Колко време ще му отнеме на такъв да се ожени?

Избери отговор!
Край