Главчев възложи на ДАНС да провери кой постоянно занимава ДАНС с глупости

May 21, 2024     zhelyo     1413
ДО ЦУМ - Службите са неефективни, защото ги занимават с глупости и затова сме на такова дередже. Тази позиция застъпи служебният премиер Димитър Главчев.

"Много често разузнаването и контраразузнаването се ползват за неща, лесно проверими в Google. Това са човекочасове, които можеше да се вложат в по-адекватни от гледна точка на националната сигурност и отбрана дейности" - гневи се министър-председателят.

В последните дни служебният министър възложи на службите проверки относно Симеоновския лифт, как Министерски съвет взе решение за частна детска болница и изтекли в аванс въпроси на матурите, като очевидно не смята да спре със сигналите дотук.
Главчев обяви, че готви сигнал до ДАНС за паркирането на Патриарха, както и да се провери защо водачите на МПС в страната са толкова агресивни.

Той отрече твърденията, че е поискал доклад от службите за това дали майката на Ергенът е извършила престъпление срещу държавата, секвайки възможна любов и раждане на български рожби по телевизора, натрапвайки антихристиянски ценности.

Кое да провери ДАНС?

Избери отговор!
Край