Главчев поиска Борисов да бъде арестуван, само така щял да го предпази

May 31, 2024     zhelyo     1892
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Служебният премиер Димитър Главчев посочи две причини, поради които е добре за Бойко Борисов да бъде арестуван.

Според подвизаващия се и като външен министър и будна съвест на ДАНС министър-председател лидерът на ГЕРБ трябва да бъде задържан, за да бъде спасен физически и политически.

"Физически е очевидна причината. Заплахата я докладва наскоро сръбският президент, опитах се да взема мерки, но уви. И в природата трябва някой да влезе в затвора, ако някой излиза от затвора, за да има баланс" - обоснова се Главчев.
Заради създаването на гафове и скандали от служебния кабинет, оглавен от висш кадър на Борисовата партия, пък служебният премиер смята, че е редно да покаже, че неговото управление не е демонстрация за управленската кадърност на партията.

"Трябва да се дистанцирам от г-н Борисов и да спра да му нанасям имиджови и политически щети. Как ще съм негов човек, ако го арестувам? Така ще го спася и от себе си" - казал министър-председателят, получавайки потупване по рамото за идеята си от страна на външния министър.

Ще успее ли Главчев да арестува Борисов?

Избери отговор!
Край