Десетки останаха гладни поради богат избор в менюто на ресторант

Sep 26, 2014     zhelyo     2800
СОФИЯ – Десетки служители в бизнес сграда бяха шокирани от  прекалено разнообразното обедно меню в местен ресторант в квартал Дружба и не можаха да си поръчат нищо в рамките на обедната си почивка.


От години заведението предлагало няколко гозби в обедното си меню между които мусака, пилешка супа и боб яхния, но след назначаването на нов готвач менюто сега предлага разнообразни ястия с няколко вида месо, пици и дори суши, като само изчитането, отсяването и избирането на ядене отнема на човек средно по 48 минути.  


Не можах да повярвам че в салата с домати може да има моцарела” - коментира пред нашия екип Ирина Закидикова, след което превъзбудено добави “Някои от съставките в манджите не съм ги и чувала. Какво е песто? В какво агрегатно състояние е кореандъра и кога са намерили време да сушат домати?
След като се свързахме с новия готвач в заведението се оказа, че той има богат опит в занаята, като няколко лета е бил в петзвездни хотели на Ол инклузив, но повечето от ястията знае как се приготвят от блогове в интернет, където е активен в коментарната секция.


Собственикът на ресторанта вече обмисля как да ограничи предлаганите в обедното меню блюда и е взел мерки като е сменил поръчаната табела от “Италианска Средиземноморска Японска Индииска и Българска кухня” на “Ресторант Швейцарския часовник”, защото повечето клиенти цъкали като влязат.


tsomch

Защо ни натрапват толкова опции за избор?

Избери отговор!
Край