Гешев: Виновни за дрогираните полицаи, защитаващи дрогирани джигити, са соевите тротинеткаджии

Oct 11, 2022     zhelyo     3116
НА МЯСТО НА ПОРЕДНИЯ ФАТАЛЕН ИНЦИДЕНТ - Главният прокурор Иван Гешев продължи да констатира, че ръцете му са вързани, въпреки че и без очила вижда проблемите.

След като увери протестиращите роми, че веднага щом съдебната реформа бъде тотално предотвратена, престъпленията и убийствата ще спрат, обвинител №1 на страната се насочи и към друг проблем.

Той адресира полицаи, опъващи чадъри над свои колеги и приятели сред криминалния контингент при каране в нетрезво състояние, като ги увери, че драмите идват от зачестилите случаи на хипстъри, пиещи соево лате за 8 лева и жужащи с електрически скутери.
"Разбирам ви. Влизам в положение. Ако си заобиколен от такива, как да не се нагърмиш с амфет и бело, па да излезеш нощем да изпилиш малко гуми, да вдигнеш 180 по малка уличка и да освободиш нервите" - смята Гешев.

Главният прокурор увери служителите на реда, наркобосовете и клиентите им, че прокуратурата няма да ги изостави в такъв труден момент и разследванията на инцидентите ще продължат с години, дори да влязат в задънени улици, ако трябва.

Кой е виновен за следващото нещо?

Избери отговор!
Край