Гешев поиска от Конституционния съд тълкуване дали може да "такова майките" на евродепутати

Sep 16, 2020     zhelyo     9246
ВИЛА №5 - Главният прокурор отправи официално допитване до Конституционния съд относно това дали депутатите в Европейския парламент се ползват от имунитет и какъв.

"Щото ако не се ползват, аз лично ще ида да им разкекерча маменцето на тия анархолиберални комунисто-соросоиди. На перпендек ще бродирам, две седмици няма да могат да ходят. Стига Конституционният съд да каже, че може, все пак аз спазвам закона" - заяви Гешев на среща пред жители на монтанското Дъбова махала, които е посетил заради спецакция по установяване на това дали права лопата е открадната или изгубена.

Той отрече питането му да има нещо общо със зачестилите изказвания на евродепутати относно нивата на корупция в България, при които често се споменава името му наред с това на премиера.
"Това няма общо, да говорят каквото си искат. Но българският данъкоплатец издържа и този парламент, а не само нашенския. И най-после има някой достатъчно смел и независим, който да разследва престъпленията на недосегаемите" - заяви Гешев, визирайки личността под каскета си.

Обвинител №1 си пожела до края на годината да изкорени престъпността в България, за да започне тази в ЕС догодина, стига Братиньо да каже "ОК".

Може ли?

Избери отговор!
Край