Гешчето си продава BMW-то, за да може да си позволи новите цени на градския транспорт

Jun 2, 2016     zhelyo     10983
ЛАГЕРА - Гешчето от Лагера отново продава своето немско МПС, съобщи самият той първо пред Не!Новините, ако не броим сайта за обяви и хората, на които преди това е казал, че ще продава колата.


Според непотвърдена информация продажбата на колата модел 330D е продиктувана от завишаването на цените на билета за градски транспорт в столицата с 60 стотинки, което прави пътуването с него по-скъпо отколкото с BMW и съответно - далеч по-престижно. 


Автомобилът с 231 коня под капака не можел да се мери с автобус с 231 пътника зад вратите по шикозност и затова представителят на елита и каймака на Лагера се надява да сключи сделка възможно най-бързо.
"Все пак колата е много яка и е идеална за хора, които трябва да прекосят някакви кални поляни, докато стигнат до спирката или метостранцията. В Лагера нямаме нужда и затова я продавам" - призна любителят на автомобилизма и призова нацията да развърже кесиите си и ако се наложи, да се организират хора, които да съберат помежду си пари и да купят BMW-то заедно.


10-годишното BMW e второто возило от тази марка, което Гешчето продава, след като с продажбата на предната си баварска машина той запълни пробойната в родната банкова система. Година по-рано пък той продаде своя Голф, за да финансира позамрялата ПП Шльонск, чието ръководство вложи парите в обръчи от фирми и олигархични дейности.


Проявете интерес, посетете обстойната обява, свържете се с Гешчето и сбъднете мечтата му за по-социално возене! 

Ще го купите ли возилото?

Избери отговор!
Край