ГЕРБ ще обявя кандидата си за президент след изборите

Aug 21, 2011     zhelyo     7726
От парламентарната група на ГЕРБ съобщиха, че ще обявят кандидата си за президент едва след края на президентските избори. Българските граждани ще могат да упражнят своя вот на 29 октомври тази година, като основните кандидати за поста в момента са Меглена Кунева, Ивайло Калфин от БСП и неизвестният за сега кандидат на ГЕРБ.

 

Управляващата партия не бърза с обявяването на кандидат-президента си. От ГЕРБ заявиха, че така ще се пазят от компромати и удари под кръста.
 

В медиите обаче не спират спекулациите около това кой ще бъде номиниран за държавен глава, като в момента се спрягат имената на Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Росен Плевнелиев, Йорданка Фандъкова и други.

 

От ГЕРБ са категорични, че едва след края на изборите ще стане ясна тяхната президентска двойка и всичко ще зависи от изборните резултати, а на самите избори в бюлетината ще бъде записано „Партията на Бойко Борисов“.

 
Ако ГЕРБ спечели изборите, президент ще бъде един от посочените по-горе, в противен случай за поста ще бъде издигната чистачката, която чисти централния офис на ГЕРБ в столицата. За вице-президент тогава ще бъде издигнат някой от личните готвачи на Искра Фидосова, понеже те и без друго са в повече.

 

От централата на партията обявиха, че за най-правилно и обосновано считат да бъде подкрепян zhelyo, когото при успех ще припознаят като свой кандидат.
beasta

Гласуването за zhelyo ще ви донесе какво?

Избери отговор!
Край