ГЕРБ предложи да откупи дял от България, за да го стопанисва

Aug 19, 2013     zhelyo     4537
Малко след като Бойко Борисов за пореден път упрекна настоящото управление, че не поддържа и не инвестира в инфраструктура, като заради трагичната катастрофа край Яна призова за оставката на строителния министър Десислава Терзиева, от централата на ГЕРБ отправиха оферта да откупят част от България.


"Престъпните намерения на управляващите са очевидни за всеки с по-високо от Симеон Дянков IQ. Желаем да ограничим щетите, като откупим някакъв дял от страната, за да го стопанисваме и развиваме ние" - съобщиха от ГЕРБ в отворено писмо към премиера Пламен Орешарски.


Очаква се тези дни Бойко Борисов и премиера да седнат на масата за преговори, тъй като е възможно офертата от ГЕРБ да съблазни Тройната коалиция, която с допълнителните пари ще може да си позволи дори повече автобуси.
"Вие се грижете за автобусите, ние ще се грижим да има върху какво да се возят" - обясни простоватичко, както винаги, Борисов, протягайки ръка за сътрудничество въпреки сложната политическа ситуация у нас.


Същевременно се очаква партията на Мирослав Найденов, Емил Димитров и другите отцепили се от ГЕРБ компрометирани личности да събере неистово висок процент на доверие, тъй като нацията обича да страда от политически хемороиди.


zhelyo

В коя България ви се живее?

Избери отговор!
Край