ГДБОП задържа 4 000 000 души за шеги и подмятания по адрес на Кирил Домусчиев в Интернет

Apr 12, 2017     zhelyo     16767
ПРЕСЦЕНТЪР НА МВР - Късно снощи след спецакция на ГДБОП и специалния отряд "Кобра" са били задържани 4 000 000 и повече души на територията на цялата страна. Това предаде пресцентърът на МВР.


Задържаните лица са предимно мъже, но има и жени, и са на различни възрасти, като са уличени в непристойно поведение и извършване на шеги в Интернет по адрес на Кирил Домусчиев - бизнесмен, патриот и човек с чудесен външен вид.


Сектор "Киберпрестъпления" към Главна дирекция полиция е бил сезиран от Кирил Домусчиев, който заподозрял, че хората в страната използвали Интернет, за да подмятат негативни коментари за него, да се съмняват в патриотичната кауза на бизнесите му и дори да го сравняват с Пеевски, въпреки че бил неописуемо красив и поддържан.
"Екзекуция! Престъпници! Заради вас България е на това дередже" - крещеше Домусчиев на входа на столичното Следствие, докато задържаните влизаха един по един за разпит.


Ситуацията ескалира бързо, след като Домусчиев разбра за съществуването на негов фалшив профил във Facebook, различен от официалния му профил, известен на широката публика като Sportal.bg.


zhelyo

Ше възтържествува ли справедливостта?

Избери отговор!
Край