Фандъкова съблазнява кореняци предизборно: Въвеждаме 2 лв. туристическа такса на ден за всеки, говорещ на меко

Feb 26, 2019     zhelyo     6084
САМОКОВСКА ОКОЛИЯ - Йорданка Фандъкова изригна с първата си предизборна инициатива, целяща подкрепата на шейсет и четиримата кореняк-софиянци, останали в града:

"Въвеждаме такса от 2 лева на ден. Туристическа такса. За всички, дето говорят на меко. И дето имат коли с регистрация извън столицата. И дето говорят на "чуек" и се опитват да аргументират думите си, подемайки изречение с висяща мандибула и изричайки "всмисаал". Селяни" - обеща Фандъкова.

По този начин кметът на столицата очевидно опита да парира напрежението от нещата, които не правят чак такова впечатление на непретенциозните провинциалисти, но очевидно шибат очните дъна на високомерните столичани, а именно - грозните, мърляви, нефелни, временни и калпави ремонти.
"Ако напсувам леко провинциалистите, сигурно ще забравят как вече откритите участъци по Графа са с неравни плочки и всичко изглежда като по архитектурен проект, направен на майтап от Орхан Мурад и Веселите момчета" - говореше си Фандъкова на 703-те си икони на бюрото, на което няма компютър или дори 4 мобифона.

По този начин стана на 137% сигурно, че самоковчанката ще бъде преизбрана от всички. Не защото я харесват, а защото алтернатива няма, а и въпреки всичко изглежда мила, възпитана жена.

Какво ще стане със София в следващия ѝ мандат?

Избери отговор!
Край