Фандъкова: К'ви соларни панели на тая мъгла половин година, много ясно, че ще горим боклук!

May 29, 2018     zhelyo     9857

кадър: Червен Иван


СОФИЯ - Йорданка Фандъкова от Самоков коментира съдбата на столицата на България, предавайки съобщение от Бойко Борисов.

Кметицата на града, който за жалост е най-доброто място за живеене в България, не за друго, а защото отвратителното преобладава в цялата страна, защити проекта, при който населението ще плати едни пари, за да се направи на индустриално ниво това, което правят в няколко столични квартала през зимата - горят отпадъци.

Фандъкова обяви, че със сигурност далаверата за 130 милиона, в която ще падне традиционното за такива неща у нас крадене от гнусните хора, които иначе редовно ни се усмихват по телевизори и иззад затъмнени стъкла, ще се случи.
"Няма друг начин да прокопса в енергийно отношение тоя град. Примерно, викат - Калифорния щяла да сложи на всяка къща соларни панели. Ма ние тука живеем в панели. Над кота корниз има по 4 етажа в Манастирски ливади, нагъчкани сме като пътници в 280, къде място за соларности?

А и дори да турим панели, то половин година е мъгла. Слънце няма от октомври до март. Ми кат ще е мръсен въздухът, поне да захлебиме едни пари, викам"
- искрена за първи път в публична изява бе иначе хрисимата градоначалничка.

Какво е коте корниз?

Избери отговор!
Край