Фабрика за преработка на ядивни ушна кал и сополи отваря врати в Луковит

Sep 5, 2023     zhelyo     3391
ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И УСТОЙЧИВОСТ - Нови иновации от България може да променят живота на милиони по цял свят.

До броени дни се очаква отварянето на първата по рода си фабрика за обработка и рафиниране на сополи, ушна кал и черни точки и превръщането им в апетитни алтернативи на все по-скъпите хранителни продукти.

Предприятието "Уши, нос - в гърло" има за цел да използва органичните отпадъци от ушите и носовете на хората като суровина за производство на различни продукти - консерви, десерти, фураж и заместители на месото и зеленчуците.
Фабриката е оборудвана с най-съвременна технология, която позволява да се извлече максималната полза от ушната кал и сополите. Те ще се събират от специални контейнери, разположени на стратегически места в градовете, наречени тротоари. Според предприемачите хората и сега са склонни да се разделят безплатно с екстрактите си.

Там суровите сополи, ушна кал и други извлеци ще се подлагат на различни процеси на пречистване, ферментация, хидролиза, екстракция и рафиниране. В резултат се получават висококачествени продукти, които могат да се използват за похапване, наяждане или затапка след консумация на канабис.

Собственикът на фабриката е човек, често правещ бизнес срещите си в един и същ манастир като управляващите от ППДБ, за когото има подхвърлени из форумите онлайн слухове, че едно време се е включвал с в общи поръчки от Sportsdirect с Асен Василев с цел по-евтини доставки.
 

Бихте ли куснали?

Избери отговор!
Край