Един от новите Ф-16 ще следи за кучета без каишки в Борисовата градина

Feb 6, 2019     Томпсъна     7689
СОФИЯ - На редовно заседание на Министерски съвет се обсъдиха бъдещите перспективи за развитието и технологичното усъвършенстване на българската армия.

След като правителството и Народното събрание на България отпуснаха милиард, милиард и нещо за 10 бойни самолети, изведнъж светът почна да става все по-хубаво място без сериозни конфликти и проблеми, като изключим държавите, където има петрол и няма демокрация.

Чуха се няколко добри и резонни предложения и доста повече пълни простотии. Накрая всички се съгласиха, че ще е най-добре самолетите да се използват за всякакви неща, различни от война, но полезни на обществеността за решаване на казуси в Интернет и отвъд.
Веднага възникна въпросът дали е редно военна техника да лети над столицата ни. Експерти се съгласиха, че това изобщо няма да е от най-лошите неща във въздуха на София. Журналисти попитаха как изобщо ще е възможно да се забележи куче в гъсто обрасла местност от огромна надморска височина и то още повече дали е с или без каишка.

"Ще използваме последно поколение техника, предоставена от БСП. Тя регистрира картина, звук, инфрачервени лъчи и  автоматично създава субтитри в пъти по-добре от ютуб. За работа с техниката ще бъдат използвани същите хора, които по цял ден следят за счупени и пукнати плочки по новоремонтираните тротоарни пространства в столицата" - успокоиха между следястието и десерта от Министерството на войната.

За или против избиването на малки сладки кученца с ракети?

Избери отговор!
Край