Завещанието на Орешарски: България влязла в Еврозоната през задния вход

Aug 7, 2014     zhelyo     3193
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - При предаването на властта от кабинета Орешарски на служебното правителство на Близнашки, вече бившият премиер хвърли бомбата, съобщавайки, че България е влязла в Еврозоната и от следващия месец заплатите са в евро.


"Знаете моя стил и не смятам, че има нужда от изненади. Освен физическите задни входове, аз съм финансист и експерт при икономическите алтернативни подстъпи" - сподели разтурилия над едногодишната си седенка преподавател от УНСС.


Все още се изчаква потвърждение от Еврозоната, която досега бе ползвала задния си вход само за разни порочни практики в тъмните и витиевати коридори на международната финансова система.
Страната ни е направила и опит да влезе през задния вход на Евразийския съюз, но е било определено като "много гейско да се влиза оттам" и ръководството на икономическия пакт, гравитиращ около Русия, секнало мераците на Орешарски.


Новият премиер проф. Близнашки обяви, че е доволен от завареното влизане и в знак на добро намерение даде на Орешарски да се радва на охраната си още ден, преди да трябва да се придвижва без кевларно одеало.


zhelyo

Какво е еврозоната?

Избери отговор!
Край