Другата гледна точка: Бекъм дава профилите си и на българска Путин-леля

Mar 22, 2022     zhelyo     5460
ЕКСТРЕМИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ МЕТА - Футболната легенда Дейвид Бекъм ще прояви стандартите на добрите български журналисти, след като предаде за ден профила си на украинска лекарка, която да сподели впечатленията си от войната с над 70 милиона негови последователи.

Очаква се съвсем скоро да се появят instagram story-та от другата страна - българска леля, която знае, че големите медии са политически и икономически зависими, но с неподписаните клипчета из YouTube и Viber са източник на неподправена истина.

"Ще дам, трябва да се чуе и другата гледна точка. Ако волята ѝ е да зове за нов Народен съд, защото НАТО пръска с украинско биологическо оръжие, нека се чуе това, звучи важно" - заяви английският Благо Георгиев.
Очаква се в профила да се покажат истини, започващи с "А къде бяхте 8 години, докато", фалшивата бременна жена, която роди фалшиво бебе, фалшивата бременна жена, която умря от фалшива бомбардировка, закана, че ако Русия наистина реши, може да завладее Киев за 2 дни и доказателства, че Зеленски е правнук на Хитлер и всъщност се намира в гей-клуб в Амстердам.

"Надявам се така, показвайки двете гледища, да помогна на всеки сам да си реши какво да мисли за тази война, операция, инвазия или конфликт" - споделя Бекъм, който вече търси и човек, който не иска да заеме ничия страна, за да се чувства морален победител каквото и да стане.

Кой още да се изкаже в Бекъмения инстаграм?

Избери отговор!
Край