Проф. Драганов управлявал руските изтребители над България, паркирал ги в Крим

Apr 7, 2014     zhelyo     4413
КАТ-СОФИЯ - Хванатият да шофира с 2.4 промила алкохолно и тараторно съдържание в кръвта университетски преподавател и бивш депутат от БСП проф. Драгомир Драганов е управлявал и няколко руски изтребителя, които напоследък са засичани в българското въздушно пространство.


Разкритието дойде от пресцентъра на КАТ в София, като професорът си е признал, че не е планирал да навлиза в българското въздушно пространство, а се е опитал да паркира Су Т-50 в Крим, след обилна почерпка с руска салата.


"Хапнах руска салата и не може да не я изжабуриш с малко водка и/или керосин. Отнесох се малко, но единственият живот, който съм застрашил, е било на няколко хиляди потенциални жертви на бомбите на самолета" - споделя търсещ разбиране историкът.
Проф. Драганов бе хванат пиян зад волана и миналата година, а по време на окупацията на Софийския университет бе заснет как изпитва отблизо мозайката в коридорите на ВУЗ-а след няколко литра въображаем таратор.


Очаква се професорът да бъде лишен от право на подобна изцепка за поне 2 месеца, ако обещае следващия път наистина да е впечатляващ и да качи кола на дърво, да увие левия си крак зад врата си и да изпее Очи Чёрные на шведски език чрез пантомима.


zhelyo 

Защо пие преди паркиране проф. Драганов?

Избери отговор!
Край