Да изпратим годината с банични не!късмети!

Dec 25, 2012     zhelyo     10558
Любими и не!дотам любими читатели! На нас е известно вашето неумение да измислите собствено каквото и да е. Затова се нагърбваме с тежкото занятие да измислим късметите за вашата новогодишна баница, за да не се налага да се потите 2 часа и накрая да излязат "здраве", "пари" и "някое друго семпло такова".

 

Ето:
 

1.Празен късмет. Щото човек да си го изтегли и да си избере той какво иска, звучи най-честно. Всъщност добра идея е всички късмети да са празни и всеки да си ги измисля според себе си. Ако все пак сте традиционалисти, продължете. 

2. Безплатна любов. Щото с платена всеки знае!

3.  Безсмъртие. Щото здраве е прекалено дръзко с цените на качествените храни.

4. Консултантска комисионна. Щото данъчните после няма да ти вярват на листчето, че са ти се паднали просто пари, като те питат откъде са тия милиони.
5. Служебна кола. Щото друг да се занимава с обслужване, автокаски, сервизи и глупости. Ти само да си я караш.

6. Анонимна слава. Щото като те знаят хората, ти искат пари и услуги, защото си известен човек, Графе, сигурно трябва да знаеш откъде да ни уредиш с бонбони!

7. Връзки със знатни личности. Щото да познаваш някой важен е 12 пъти повече от късмет.

8. Да се окаже чуждо! Щото грижата за бебе в тия времена хич не ти е приоритет, да си бъдем честни.

9. Метаболистично дръзновение. Щото нека си признаем, най-вероятно си дебел човек. Слабите хора не се занимават с баници на първо място.
10. Гълъб. Щото е умрял, ма!

11. Палци. Щото приятелството е демоде, важното е да има такива, дето да ти дават палци във facebook.

12. Магистратска имуществена сделка. Щото нов дом ще ти наложи да плащаш пари за такси, данъци, смет и да го купуваш, прехвърляш и т.н. Ако си магистрат, кандидат за конституционен съдия или прокурор, няма да се налага, щото ще ти е дарен от умряла преди 200 години пра-леля.

13. Смяна на пола. Щото да си признаем, ако нямаше нужда от късмет, нямаше да я пипаш тая баница. А очевидно, че с новия пол ще имаш нови шансове.

14. Трансплантация на мозък. Щото образователната система е нелепа, а на тия години къде да го гониш тоя акъл. Направо нов, че да почнат най-после някакви когнитивни функции между тия гротескни уши.
15. Суперсила. Щото да си невидим за бармана, когото отчаяно викаш от половин час, за да ти направи водка с мартини, не е истинска суперсила.

16. Google Earth. Щото е тъпо, ако имаш пари, да ги прахосваш за пътуване, след като можеш да обиколиш света за половин час, да чукнеш после в adress bar-а nenovinite.com и да си легнеш.

17. Безхаберие. Щото, като се замислиш, като беше на 3, ти беше най-приятно и дори да сгафиш супермощно, един-два шамара от вашите се оказват учудващо добра цена в сравнение с последствията сега.

18. Перисталтична стабилност. Щото най-мразя диарията, ей за т'ва!

19. Още безплатна любов. Щото да не се карате с другия/другата, на която се падна безплатната любов. А ако са ти се паднали и двете на теб - евала, ебачо/ебачке!
20. Шублер. Щото винаги има един тъп късмет и винаги ти се пада на тебе, цистит.

 

Послепис: Паричката да е дебитна карта с поне 200-300 лева на нея. Да сме модерни!

 

Ваш късметоводител, zhelyo.
 

 

Ше се окъсметите ли добре?

Избери отговор!
Край