Цветанов с оферта към Прокопиев и съмишленици да се присъединят към ГЕРБ - Непарламентарни (стенограма)

Apr 5, 2017     zhelyo     8988
В ЕДИН ОТ АПАРТАМЕНТИТЕ - Не!Новините се сдобиха със стенограма от разговор, проведен в хола на един от шестте апартамента между Цветан Цветанов, Иво Прокопиев, Иван Кръстев, Сорос и по петима произволни фейсбук-фанатици от Да, България, Нова Република и Реформаторския блок народен. Автентичността на стенограмата е въпрос на припознаване от феновете. Публикуваме я в натюрел:


Цветан Цветанов: И к'во стана, че не влезнахте?

Иво Прокопиев: Ми уж говорихме едни неща. Всички казаха едно и също, но се оказа, че никой не обича някой да казва същото, но с други думи...
Иван Кръстев: Световните процеси повлияха. Виждате сега войната за Гибралтар, изборите в Сърбия, в Колумбия кално свлачище. Очевидно е отражението върху българския социум и алтернативата на статуквото хем се разедини, хем се капсулова.

Човек с профил във фейсбук с №4: Ние протегнахме ръка, ма тия боклуци долни, предатели, майка им...

Човек с профил във фейсбук с зеленичко ДА на лилав фон: Стига глупости, не се коалирахме с вас, защото Атанас Атанасов се напи и започна да снима клипове как стреля с пистолет с капси!

Цветанов: Ядосан съм ви, сега като се коалираме с Каракачанов и Реджеплери и ямболския Пол Гаскойн, няма да имаме едни клетници, които да обвиняваме, че преяждат с власт. Малко смешно ще е така да обвиняваме едни извънпарламентарни формации, че пречат.

Сорос: Тоя спрайт защо е с капачка от фанта, бе?
Прокопиев: Трябва рестарт на дясното. Направихме рестарт на Дневник, то е същото. Само че дясното е с по-малко лайкове.

Цветанов: Кой пореден нов десен проект ще правите? И останаха ли хора при вас, не са ли сърдити всички?

Прокопиев: Радан и Христо не ми вдигат, защото сме пускали били рекламните статии на ГЕРБ да се виждат повече и затова вие сте взели с милион гласа повече от тях. Кунева си се върна в метрото да обявява метростанциите. Трайчо щял да се връща в Хогуортс, имал си сова там... Ама ще намерим хора, мисля че Костов е готов, ще организираме уебинар с веган безглутенови мъфини от тиквичка с чиа семена, веднага ще цъфне в поза лотус.

Сорос: (Към Прокопиев) Отвори ми това шишенце, че не мога нещо!

Кръстев: Може и Корнелия Нинова да се върне към десницата, ако дойде подходящ кон в геополитическо отношение. Протести в Москва, в Будапещ, съвпадат с тези за тока и парното. Има място за паралел.
Цветанов: Добре, имам идея. Вместо нов десен проект, мога да ви уредя с фанелки на Бойко в униформа и да ядем торта на първата сбирка на ГЕРБ - Непарламентарни. Яко ще ве - ще качим във фейсбук снимки, много повече лайкове. Няма злоба - всички лели пожелават здраве, добруване, радват се. При вас само язвителност и подмятания ще е. Помислете...

Сорос: А, не било спрайт! Бравос!

Тези от ДСБ: Ние имаме много нужда да се обединим, ама не щеме вече с тия.

Тези от ДаБГ: За нас това е недопустимо, ние искаме да сме в ГЕРБ - АнтиГЕРБ, вътрешна опозиция.

Цветанов: Може. Вие си го дефинирайте, просто елате при нас - спокойно е, няма драми, никой не очаква нищо от вас. Безплатни фланелки и ще се снимате от време на  време с мене, с Лили, с Цецка, че сега ще има повече свободно време...
Прокопиев: Да, добре, ще говорим.

Сорос: Само да няма евреи, копеле, тия завладяха света! (заспива)

Тези от Рефблок Народен: Боли ме гъза.zhelyo

Кое ви е любимото задкулисие?

Избери отговор!
Край