Софиянец нарочно хвана Covid-19, за да загуби обонянието си

Oct 30, 2020     katusha     4610
СОФИЯ - Жител на столицата, който редовно минава през подлеза на Централна гара и метростанциите "Западен парк" и "Люлин", нарочно се зарази с коронавирус, с цел да загуби обонянието си.

Оскар Караиванов споделя, че му писнало ежедневно да посещава места от града, които имат странно ухание вече години наред.

"Винаги съм искал да съм от онези хора, които всяка сутрин стават рано и поемат от свежия въздух с пълни дробове. Но, пътувайки за работа, разхождайки се с приятели покрай Перловска река... това е просто невъзможно. Просто има места в София, които винаги са миришели гадно и явно така ще си останат. Да не говорим, че всеки ден в градския транспорт изглежда така, сякаш всеки от пътниците има по три подмишници. Не знам кога ще започнем да се къпем", споделя той.
Мъжът дори признава, че се надява хората в града да карат все повече трошки, защото мирисът на дизел в по-приятен от този на урина, мухъл, пот и залежали трупове на хора, които са се осмелили да кажат, че не харесват музиката на Иво Димчев.

Оскар се заразил умишлено, кихайки в собствената си маска. По този начин той се оказал носител на вируса на Covid-19 и се разболял.

Той каза, че даже не се е надявал на такъв късмет и смятал да облизва ежедневно дръжките в метрото, докато не се разболее и обонянието му не изчезне най-сетне.

На какво мирише София?

Избери отговор!
Край