Командироваха актьорите от "Откраднат живот" на първа линия в борбата с Covid-19

Nov 6, 2020     Radoslav Nedelchev     8495
ТЕЛЕМЕДИЦИНА - Популярните лица от малкия екран се оказаха задължени от последната наредба на министъра на здравеопазването да дават дежурства в COVID-19 отделения. 

"Това са просто актьори и тяхната професия не е от първа необходимост. Но за сметка на това са придобили и медицински познания, които ще е глупост да отидат на халост в тези смутни времена" - заяви професор доктор Ангелов. 

Новината бе посрещната със смесени чувства. Волен Сидеров лично обеща да нахлуе на снимачната площадка и да ги отведе в болниците направо, без да се преобличат, но и след като се черкуват.
Други бяха по-малко ентусиазирани и изразиха опасения, че така в болниците ще се засили напливът от фенове. От министерстовото парираха това, като подчертаха, че се обмисля актьорите да работят под прикритие, което ги навявало на още една идея - да ангажират актьори и от друг сериал. . 

На критиките, че здравната система не е готова да бори коронавируса, министър-председателят Бойко Борисов отговори: "Ти мое ли да да бориш некой, де се не вижда. Да се покаже първо вируса, да се разбереме кат мъже, не да мишкува по аерозолите на хората!"
 

Президентът Радев пък заяви, че има информация, че именно Борисов е нулевият пациент - дрон го бил засякал да яде китайско в края на миналата година.  
    
 
 

Ще помогнат ли?

Избери отговор!
Край