Цонев и Пеевски поемат ръководството на БНБ. И майка ти

Oct 30, 2014     zhelyo     6821
ПАРЛАМЕНТАТА - Депутатите от 43-ото Народно събрание придвижиха към второ четене предложението сегашният шеф на БНБ Иван Искров да бъде замразен криогенно за бъдните поколения, а неговото място братски да се подели от Йордан Цонев и Делян Пеевски. Също така двамата ще се погрижат и за майка ти.


Шефът на бюджетната комисия от миналото Народно събрание Цонев, който заедно с Пеевски победи пагубното влияние на сенчестите офшорки над родната икономика, има радикални идеи за управлението на Централната банка. И за майка ти.


"Няма да допуснем повече КТБ, клатения на други банки и неясни потоци от пари. Всички пари към и от банките първо ще се носят при мен, да ги нагледам. И майка ти" - сподели Йордан Цонев своята визия за реформи в БНБ.
Пеевски, чието семейство има успешен печатарски бизнес, пък ще отговаря за печатницата на БНБ, където се печатат банкноти, бандероли и бюлетини. 34-годишният вече не толкова млад, но доста по-успял мъж ще печата много по-стойностни пари от досегашните, за да може да се оправи проблемът с бедността на населението. И майка ти.


По този начин ДПС ще подкрепи създаването на коалиция, в която практически не участва, защото ще насочи цялата си експертна енергия към БНБ. И майка ти.


zhelyo

Как ще се справи този бележит тандем с БНБ и майка ти?

Избери отговор!
Край