Отлагат цифровизацията, защото нулите и единиците в страната са на привършване

Aug 7, 2013     zhelyo     4640
Истинската причина за отлагането на пълната цифровизация на телевизионния ефир не е в забавеното раздаване на декодери, разкриха медийни експерти. Оказало се, че поради нехайство на управниците от последните три правителства, нулите и единиците не са били използвани разумно и сега те са пред изчерпване.

 
Най-засегнати са счетоводителите, които ще трябва да оправят балансите с помощта само на цифрите от 2 до 9. Учителите също са в шок, защото учебната година наближава и не е ясно как ще се преподава математика без нули и единици.

 
Единствено запалянковците и футболистите от родните първенства са доволни, защото най-после скучните им срещи ще завършват с резултат поне 2:2
 
Според жълтата преса за цифровата криза е виновна г-жа Тасева от рекламите. Тя умишлено е предизвикала теч на цифрите, за да може още няколко месеца да се гледа на екран.

 
Говори се, че има вариат за спешен внос на нули и единици от Индия, където математиката хем е евтина, хем е на световно ниво, но трябва да се провери дали страна-членка на ЕС има право на подобен вид търговия.
 

Vasko Bog
 

С кое да се заменят нулите и единиците?

Избери отговор!
Край