Човек успява да не пие през януари с лекота, нямал приятели

Jan 31, 2024     zhelyo     2356
У ТЯХ СИ - Жител на дома си е изненадан от това, че мнозина не съумяват с новогодишния ангажимент да не консумират алкохол поне през януари.

"Хич не ми е трудно с това, даже не го смятам за предизвикателство. Не мога да разбера как може да се провалите" - споделя Я.Н. (36) пред медии, дошли да отразят подвига му.

В течение на журналистическото разследване се оказало, че мъжът с бетонна воля всъщност е супер оттегчителен представител на онзи тип люде, които нямат реалистични възприятия за себе си и съответно просто няма приятели.
"Спокойно, не е във вас вината, че не можете да стоите далече от ракията за повече от 12 часа. Просто този тип никога не получава покани за имен ден, приятели не го викат за по едно след работа, нито някой би си представил да гледат мач на по биричка" - успокояват нормалната част от народа учените от БАН, ангажирани с феномена.

Междувременно хора, които са решили, че февруари е с три дни по-подходящ за предизвикателството, няма да броят Трифон Зарезан по стар и нов стил към месеца, както и всички съботи и петъци, за да изглежда реалистично.

Пиете ли през януари?

Избери отговор!
Край