Човек, минал на диета, отказал цигарите и алкохола от Нова година, вече смята 2021 за по-лоша от 2020

Jan 5, 2021     zhelyo     10226
ВРЪЗ ЧАША БЕЗКОФЕИНОВО КАФЕ - Жител на планетата вече е убеден, че животът му през новонастъпилата година е много по-ужасен от този през изминалата.

Според анализатори той се е решил на драстични промени в полза на здравето си, което му се отразява зле на щастието, тъй като не може да спре да мисли какво би правил, вместо да преживя кейл.

"Спрях цигарите, пиенето, минах на диета и чакам да отворят фитнесите, за да се отдам на 2-седмична илюзия, че мога да бъда като онези познати във Facebook, дето всяка снимка им е как са усмихнати по електрикав клин, пиейки смути от позитивна енегия и успехи в живота" - споделя той, докато симулира устрем в опит да прикрие това, че е пред психологически колапс.
Разбира се, мнозина го подкрепиха в новия му начин на живот, увещавайки го, че в началото на детокса винаги е най-трудно и тялото се бори с пристрастеността си към отровите.

"После ще свикнa на скучно, безсмислено и безрадостно и ще започнa да си качвам селфита от огледалото как блъскам разни уреди, вместо да построя един мост или сиропиталище с тази енергия. Ад. 2020 беше по-хубава."

Ново начало?

Избери отговор!
Край