Черни дробчета на протест: Още една 4-дневна работна седмица и ще рухнем!

May 9, 2023     zhelyo     3825
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - Черните дробове на българското население обявиха, че са пред колапс поради високата концентрация на почивни дни в рамките на последния месец.

Двата поредни неработни понеделника сега, както и Великден в средата на април са претоварили борците с токсините и предстоящият 24 май може да бъде катастрофален за чернодробната система на страната.

Над 17 000 черни дроба излязоха на протест в Триъгълника на властта с искане спешно да се въведе работна събота, така че населението да разпредели пиенето поравно в края на работните си дни и да избегне целодневните запои от петък на обяд до неделя след края на испанските мачове.
"Усещате ли какво ще бъде на баловете? Само в Деня на Труда над 30 000 наши съратници пипнаха цироза, това е жив геноцид. Спрете издевателствата над черните дробове!" - заяви лидерът на протестиращите Ливърпул Каражигеров.

Властите обявиха, че не могат нищо да направят по въпроса и черните дробове, ако не искат да работят, да си ходят в Швеция или Норвегия, където алкохолът е скъп и никой не близва.

Как се отнасяте към черния си дроб?

Избери отговор!
Край