ООН: Няма нужда да завършите психология, за да работите в колцентър

Jul 28, 2017     zhelyo     4898
ООН - Международен пакет хуманитарни помощи от здрав разум бяха раздадени на младите хора у нас в кампания на ООН за превръщането на банановите републики в цитрусови.


Основна част от пакета е информацията, че работата в support-центрове като цяло не изисква загуба на 4 години в изучаването на предмета психология.


"Наистина може да работите с шаблонизирани форми за електронни съобщения и телефонни разговори, без да станете един от онези досадници, търсещи фройдистко обяснение за всеки човек" - гласи бележка, част от хуманитарната помощ, разпръсната от ООН.
Част от другите помощи от здрав разум, спуснати от военни самолети над младите хора у нас, съдържат финансови съвети за това как да не харчат целите си заплати за дрехи, да не казват "чуйек" като всяка трета дума и 10 съвета за това как да не пропиляват времето си така, че да се окажат на 35 със същия акъл като на 15.


Помощта от ООН бе приета като обида и игнорирана категорично в полза на нищо съществено, освен ходене на кафе, което младите да платят с джобните, пращани им от пенсиите на техните.


zhelyo

Какво искат от ООН?

Избери отговор!
Край