Българското лято взима третия мандат, дава го на Сашо Диков да се оправя

Aug 16, 2021     kolyo     8932
ЗАД ГВАРДЕЙЦИТЕ - Президентът Радев връчва третия мандат на Българското лято, Божков веднага ще го даде на Сашо Диков, който е единствения с опит в джиросването на нежелани акции.

По този начин, от президентския екип се надяват, че все някой измежду ДБ, БСП, Изправено-Идващите и т.н. няма да издържи на досадния навик на журналиста да тика разни потни листове в ръцете им и ще вземат мандата само и само да се махне.

За да се мине цялата процедура, папката с мандата заминава първо за Дубай с полет, финансиран от Градус, които имат изградени връзки с арабската дестинация, използвана като резиденция от не един и двама български общественици, меценати и инфлуенсъри.
От там мандата ще бъде върнат в България и даден на Сашо Диков, заедно с 15 тона фурми, ей така, да има. Популярния журналист-стажант вече е на летище София, като ходи измежду чакащите на секюритито в Терминал 1, за да ги пита откъде имат пари за билети и колко са цакали на докторите си за корона-сертификати.

Очаква се мандата да бъде директно джиросан на Армани Дядокан, който може да каже най-балансираната смешка и да парира опитите на Диков да се бута при така или иначе раздразнените лидери на останалите партии.
 

На кого да джироса мандата Сашо Диков?

Избери отговор!
Край