България с условие към Русия: Искаме ядрена ракета, за да решим въпроса с Македония и ще бъдем неутрални

May 4, 2022     zhelyo     29572
КРИМ-ТОКИО-БЕРЛИН - България поиска официално ядрена бомба от Русия, за да реши геополитическите си главоболия.

Това стана ясно след приключилия късно снощи коалиционен съвет на правителството и участващите в него посолства, като бе взето решение в полза на националния интерес във всевъзможните му проявления, най-вече в изграждането на гръбнак от над 200 тона, 35 метра и развиващ 25 хиляди километра в час.

"Един Сармат ще стигне от София до Скопие за 17.6 секунди. Да ги видим дали ще продължат да ни крадат историята и да твърдят, че диалектът им е отделен език! Няма лошо Македония да влезе в ЕС, но като част от България, стига сме се занимавали с глупости" - поиска България, виждайки че дипломацията е демоде.
Ако получи такава помощ, страната ни обещава на Русия да е неутрална спрямо Украйна и само кротичко да гледа милионите бежанци, които тепърва ще идват насам, бягайки от разрухата и мизерията на очертаващата се продължителна война. 

България ще обясни острата си позиция към Македония на останалите си съюзници с факта, че концепцията за отделна нация е създадена в Москва, с което реално се противопоставяме на Съветския съюз, а относно противопоставяне на днешна Русия страната ни щяла да си го позволи след 70 години, когато диверсифицира нефта и газа.

И агнето сито, и вълкът цял?

Избери отговор!
Край