България представи защитната си стратегия: Ще се престори на вече бомбардирана

Mar 23, 2022     zhelyo     12834
МЕНТАГОНА - България успокои гражданите, независимо от кои канали в Telegram предпочитат да придобиват реалистична и задълбочена информация относно специализираната освободителна антинацистка война между Русия, Украйна, НАТО, Новия световен ред и славянщината.

Силите за сигурност обявиха, че страната ни е обезпечена с гениална стратегия, обезсмисляща военни атаки при какъвто и да е сценарий.

"Това е стар комплексен план, с който да изглежда сякаш войната вече сме я карали" - увери президентът Радев.
"България от години е подготвяна за този момент. Инфраструктурата, архитектурата и поддръжката на населените места е била такава, че да се създава илюзията на пресни бомбардировки, които да заблудят чуждото разузнаване, че тук вече е превзета територия" - съобщи обучен 10 години в натовски академии наш генерал с профилна снимка как Путин язди мечка.

Според военното ни разузнаване разходите за балистични и свръхзвукови ракети изглеждат неоправдани, за да се атакува страната ни, независимо каква позиция заемат Андрей Райчев, Алена и Харалан Александров в телевизионния ефир.

"Това е тактика, която действа безотказно в животинския свят. Хищниците подминават труповете. Но ако все пак България бъде нападната, все пак ще измрънкаме и на НАТО за член 5, за да не им викаме "А къде беше член 5, когато България таковата!?" - уверяват от правителството.

Кротнахте ли се?

Избери отговор!
Край