БСП: Разкрихме 250 000 работни места - в Lafka и интернет форумите

Jan 7, 2014     zhelyo     10000
Прес-центърът на БСП публикува доклад на партията, в който се твърди, че вече са разкрити 250 000 нови работни места, както социалистите обещаха преди изборите през май миналата година.


"Ние спазихме обещанието си и за половин година открихме 250 000 нови работни места. Половината са на позицията продавач във веригите за тютюневи и печатни продукти, вредни за вас и околните ви, известни като Lafka, а другите около 100 000 работят като тролове в интернет" - посочват от Позитано 20.


Както е известно, веригата павилиони Lafka пример за успеха на дребния бизнес у нас, с който парламентарните групи на КТБ и ДПС се гордеят.
Същевременно информационните сайтове, форумите и социалните мрежи гъмжат от фалшиви профили, с които се насочва общественото мнение в полза на едни или други идеи, като за целта от БСП са обучили и назначили десетки хиляди служители, които редовно да се занимават с това.


"Вече ще работим по обещанието на коалиционния ни партньор Атака - 1500 лв заплата. За целта сме задвижили всички възможни механизми и сме ускорили инфлацията. Дайте ни да изтеглим едни заеми и до 2 месеца вдигаме заплатите" - гарантираха от БСП.

zhelyo по идея на Борис

Ликувате ли?

Избери отговор!
Край