Заради кутевчетата: ГДЕ и ЖЗИ също с алтернативни листи за евроизборите

Feb 13, 2014     zhelyo     3965
​Дори най-лоялните функционери на БСП, които биха простили взривяване на църква или нещо от тоя сорт, се оказаха възмутени от разкритията за медийната пропаганда, дирижирана от Антон Кутев, което доведе до две нови паралелни листи за евроизборите.


Новите отцепници от официалната листа на Позитано 20 ще бъдат известни като ГДЕ - Гражданска Дума за Европа, и ЖЗИ - Живот, Здраве, Икономика, като ще включват различни партийни функционери, които не могат да преглътнат омаскаряването на свои.


"Да, писна ми да се правя на опозиционер, уж критикувайки градивно с желанието да се сетят, че нещо не е както трябва. Повеждам алтернативна листа ГДЕ" - сподели Георги Кадиев, който в опорните точки за интернет троловете е атакуван като пионка на Гоце.
Всички отцепници бяха определени за предатели, а на пресконференция останалите в партията Антон Кутев, Сергей Станишев и Мая Манолова обявиха, че БСП е по-силна от всякога, след което демонстративно си направиха състезание по канадска борба с победител Манолова.


zhelyo


 

За кой дял от БСП ще гласувате?

Избери отговор!
Край