Борисов с проект за нова силициева долина в България

May 28, 2019     Македонски     5440
СИЛИКОНОВ КЪР -  Бойко Борисов удари пореден шамар, но този път не на братовчед от Барселона.

Единственият достоен отговор като за български мъж и премиер идва като критика за това, че не сме лидери в нищо, дето просто ти сипва пари, като например крипто парламент или блокчейн съдебна система.

"Наши момчета, от Карнобат са измислили изкуствена простотия, която е единствения път към наистина хуманизирани и реални роботи и бъдеще като цяло" - каза премиерът на събитие с пет учителки по философия, където учениците не са си разменяли влажни погледи, а са нямали търпение вече да могат да гласуват за тоя добър дядко, дето винаги е бил на власт.
Илиян Мъск е изпродал всичките си ракети, батерии и всякакви други анджаклами и ще кацне в петък на терминал едно с полет на Уизеър от Бирмингам. Той ще се срещне с Джеф Безос направо в Карнобат, където двамата ще постъпят на стаж по програма заетост за шест месеца и после ще останат безплатно на работа, за да попият от гениалността на местните цифрови титани.

Специалисти от стартъп сектора и млади предприемачи с повече фалити, от колкото пъпки също се местят на талпи към почти морския град. Те вярват, че създадената атмосфера на иновации и брейк тру мислене трябва само малко да се импауърне с нещо крафт и няколко попарт картинки в нета.

Македонски

Ще дадем ли и ний нещо на света?

Избери отговор!
Край